Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zeist Logo

Ontstoppen

WC verstopt Zeist

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ZEIST

WC verstopt Zeist?

WC verstopt Zeist? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Maar helaas overkomt het iedereen wel is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Niet bepaald prettig dus!

Er is geen standaard manier waarop je een wc kan ontstoppen. Er zijn er heel erg veel en wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Zeist? Bel gratis naar 030 308 03 14 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even voordat je aan de slag gaat: het kan slim zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Zo weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Zeist Logo
Loodgieter ontstoppen Zeist afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem te verhelpen, is het van belang dat je achterhaalt waardoor de verstopping is veroorzaakt. In veel gevallen is dit een groter object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object is, is vrij groot dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Zeist op 030 308 03 14.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar van de buitenkant? Dan kun je de verstopping in veel gevallen ook zelf verhelpen.

De oorzaak ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 030 308 03 14

Ontstoppen afvoer Zeist
Ontstoppingsdienst Zeist

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen in de leidingen plaats? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is wasmiddel. Het is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Pas wel op! Om ervoor te zorgen dat het porselein in de wc niet afbreekt, moet je geen kokend water in de wc gooien.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Zeist om jouw klus te bespreken 030 308 03 14.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Begin met het flexibel maken van de ontstopper, door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt.

Ontstoppen Zeist Leiding
WC verstopt Zeist

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees erg voorzichtig wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer om de verstopping in de wc te verhelpen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Zeist om jouw klus te bespreken 030 308 03 14.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in je toilet lukt helaas niet altijd zelf. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Zeist er zijn. Ontstoppen Zeist kan je helpen met alle soorten verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je wc weer werkt zoals nieuw. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 030 308 03 14 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Zeist

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zeist

WC verstopt

WC verstopt Zeist

Woon je in Zeist en heb je te maken met een verstopping in de wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zeist. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zeist-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt de gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in de omgeving van Zeist? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zeist-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zeist

Woon jij in de omgeving van Zeist? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zeist-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zeist en omstreken? Wij kunnen je hierbij helpen! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zeist.

Loodgieter Zeist Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Zeist en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zeist! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zeist

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zeist