Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zeist Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Zeist

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ZEIST

Afvoer verstopt Zeist?

Afvoer verstopt Zeist? Het kan soms lastig zijn een goede oplossing te vinden voor een verstopping in de afvoer. Op het internet worden veel verschillende manieren aangeboden, die de jou mogelijk kunnen helpen de verstopping te ontstoppen. Het is daardoor niet altijd even duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 030 308 03 14 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Zeist

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zeist? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Zeist, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Zeist lost het op! Je kunt ons bereiken via  030 308 03 14 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Zeist Logo
Loodgieter ontstoppen Zeist afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een niet goed doorlopende afvoer, is de kans groot dat dit komt door een verstopping. Af en toe kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. De ontstoppers van Ontstoppen Zeist hebben daarom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 030 308 03 14. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat apparaten (als een wasmachine of vaatwasser) geblokkeerd worden door een vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Veel filters zijn simpel uit het apparaat te halen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Heb je de filters weer schoongemaakt? Plaats deze dan terug op de oude plek.

Hopelijk is met deze eenvoudige stap de verstopping al verholpen!

Ontstoppen afvoer Zeist
Afvoer verstopt Zeist

Sifon

Sifon legen

De kans is groot dat je afvoer voorzien is van een sifon. Een sifon wordt als stankafsluiter op vrijwel elke afvoerbuis wordt gemonteerd. Veel verstoppingen worden veroorzaakt door een ophoping in de sifon. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor heeft het water niet meer de mogelijkheid door te spoelen.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft laten zien dat zuiveringszout (baking soda) je mogelijk kan helpen op het moment dat je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met water. Voeg hier zuiveringszout aan toe. Giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Zeist Leiding
Riool ontstoppen Zeist graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere manier die goed kan helpen om een verstopte afvoer los te laten komen is het gebruik van een plopper.

Hoe doe je dit? Zet op de afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met Ontstoppen Zeist om jouw klus te bespreken met onze experts via 030 308 03 14.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Veel professionele ontstoppers maken gebruik van een ontstoppingsveer. Dit is namelijk een zeer krachtige manier bij het ontstoppen van een afvoer.

Hoe werkt dit? Stop het uiteinde van de veer in de afvoer. Wees hier wel voorzichtig mee, je kan namelijk schade aanrichten aan de binnenkant van de afvoer. Op het moment dat je met de veer de verstopping bereikt hebt, moet je duwen, trekken en draaien aan de veer. Zet ook hier niet te veel kracht.

Op het moment dat je de verstopping succesvol hebt verholpen, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 030 308 03 14. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Zeist
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn meerdere manieren waardoor een afvoerverstopping kan ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door het ophopen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen.

Een andere mogelijkheid is een breuk in de leiding. Hierdoor krijgt vuil de kans zich op te hopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Ook gebeurt het met enige regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 030 308 03 14.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Verstoppingen kunnen erg vervelend zijn. In veel gevallen is het makkelijker om een verstopping te voorkomen. Je kunt hier zelf aan bijdragen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 030 308 03 14.

Loodgieter Zeist Ontstoppen
WC ontstoppen Zeist

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je te maken hebt met een verstopping, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Wil jij snel oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 030 308 03 14. De specialisten van Ontstoppen Zeist zullen zorgen voor een goede oplossing! 

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zeist

WC verstopt

Woon je in Zeist en heb je te maken met een verstopping in de wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zeist. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zeist-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Zeist

Spoelt de gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in de omgeving van Zeist? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zeist-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zeist

Woon jij in de omgeving van Zeist? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zeist-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zeist en omstreken? Wij kunnen je hierbij helpen! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zeist.

Loodgieter Zeist Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Zeist en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zeist! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Zeist

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Zeist en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 030 308 03 14

Verstopping Zeist

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Zeist

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zeist Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zeist. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zeist

Bij ons heeft Ontstoppen Zeist de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Zeist

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zeist.

Brandweer Kazerne Zeist

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zeist

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zeist