Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zeist Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zeist

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZEIST

Riool ontstoppen Zeist?

Riool ontstoppen Zeist? Wanneer jouw afvoer niet meer goed doorspoelt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf oplossen. Alleen is het oplossen van een verstopping helaas niet altijd even simpel. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? En hoe kan ik de verstopping het best ontstoppen?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Bel vrijblijvend met 030 308 03 14 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Zeist helpt je graag!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Voordat je aan de slag kan gaan, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is ook het punt waar je begint bij het ontstoppen van een afvoer.

Het is mogelijk dat je het water in de gootsteen hoort borrelen op het moment dat je de wc doorspoelt. Of misschien loopt het water minder goed weg. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Zeist in te schakelen!

Het is ook mogelijk dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, raden wij je aan elke rioolaansluiting door te spoelen. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Loopt het water niet weg uit de afvoer en blijft het toch te gaan om een verstopping? Neem dan contact op met 030 308 03 14 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Zeist Logo
Loodgieter ontstoppen Zeist afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een riool ontstoppen met een hogedrukreiniger is een krachtige manier, maar tegelijkertijd komen hier wel risico’s bij kijken. Om die reden is het beter als je eerst andere methoden uitprobeert. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Lukt het niet met de bovengenoemde methodes? Dan is het belangrijk dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer een aantal minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Zeist op 030 308 03 14.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer kan zeer effectief zijn op het moment dat je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je relatief gemakkelijk in de afvoer. Spoel de afvoerbuis vervolgens goed door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. De ontvettende werking van soda zorgt ervoor dat ook het laatste beetje aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, kunnen we je vaak dezelfde dag nog helpen. Bel ons via 030 308 03 14.

Ontstoppen afvoer Zeist
Ontstoppingsdienst Zeist

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van de ouderwetse ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Door gebruik te maken van de ontstopper, creëert je zuigkracht en op die manier kan je de verstopping verhelpen.

Pak de ontstopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de ontstopper. In veel gevallen is het noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’, omdat het vuil niet in één keer loskomt.

Heb je het idee dat je de verstopping succesvol helpt verholpen? Spoel dan de afvoer goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda zeker aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 030 308 03 14.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Daarentegen soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit zelf kan doen.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na een spoeling met soda zullen vethoudende afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Zeist op 030 308 03 14.

Ontstoppen Zeist Leiding
Riool ontstoppen Zeist graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er zijn veel winkels die ontstoppingsmiddelen aanbieden. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze middelen kunnen namelijk chemicaliën bevatten die een bijtende werking hebben op de leidingen.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Zeist op 030 308 03 14.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen nog niet goed lukken? Twijfel dan niet en schakel de hulp van onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak snel een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Zeist en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 030 308 03 14.

Graven riool Zeist

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zeist

WC verstopt

Woon je in Zeist en heb je te maken met een verstopping in de wc? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zeist. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zeist-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt de gootsteen niet meer door zoals het hoort? En woon je in de omgeving van Zeist? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zeist-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zeist

Woon jij in de omgeving van Zeist? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-zeist-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zeist

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Zeist en omstreken? Wij kunnen je hierbij helpen! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zeist.

Loodgieter Zeist Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Zeist en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zeist! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zeist

De ontstoppers van Ontstoppen Zeist helpen je graag met het ontstoppen van je riool. Wij hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Wil jij samen met ons kijken naar de beste oplossing voor jouw verstopping? Dan kun je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 030 308 03 14.

Partners: riool.jouwbegin , riool.beginspot , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.startbeurs , riool.web-directory 

Verstopping Zeist

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Zeist!

Riool Zeist

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zeist Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zeist. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zeist

Bij ons heeft Ontstoppen Zeist de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SV Zeist

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zeist.

Brandweer Kazerne Zeist

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 308 03 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zeist

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zeist